Pengertian Komunikasi Wikipedia

Komunikasi interpersonal adalah komunikasi yang terjadi antara dua orang atau lebih, yang biasanya tidak diatur secara formal. [1] dalam komunikasi interpersonal, setiap partisipan menggunakan semua elemen dari proses komunikasi. Pengertian komunikasi menurut carl i. Hovland, ilmu komunikasi adalah : Komunikasi adalah proses penyampaian pesan oleh komunikator kepada komunikan melalui media yang menimbulkan efek tertentu. Pengertian komunikasi pemasaran definisi teori model.

Pengertian contoh jenis jenis iklan dan cara strategi. Komunikasi pemasaran terpadu wikipedia bahasa indonesia. Teori pemasaran gudang ilmu sukman21 blogspot com. Setelah mengetahui apa itu pengertian komunikasi, berikutnya anda perlu tahu tujuan komunikasi. Secara singkat tujuan komunikasi adalah untuk menciptakan kesepahaman di antara kedua belah pihak. Namun, masih ada sejumlah tujuan dari komunikasi yang perlu anda ketahui. Agar hal yang disampaikan bisa dimengerti dengan cukup baik. Penyakit ini disebabkan oleh koronavirus jenis baru yang diberi nama sars. Pengertian komunikasi adalah proses penyampaian pesan (ide, gagasan) dari satu pihak kepada pihak lain agar terjadi saling mempengaruhi di antara keduanya ( wikipedia ). Komunikasi adalah “the imparting, conveying, or exchange of ideas, knowledge, information, etc.

Baca Juga :

Video Tentang Pengertian Komunikasi Wikipedia

Kami berusaha menampilkan informasi mengenai Pengertian Komunikasi Wikipedia secara lengkap, dari berbagai sumber di internet. Pembahasan artikel di atas Kami sampaikan inti-intinya saja, bisa dikatakan sebagai kesimpulannya. Untuk melengkapinya, berikut ini ada beberapa video yang menjelaskan secara lengkap seputar Pengertian Komunikasi Wikipedia. Silakan disimak.

  • Mengenal Wikipedia Dan Cara Menjadi Penulis Di Wikipedia

    ( Read More)

    #wikipedia
    #wikimedia
    #mengenalwikipedia
    #menjadipenuliswikipedia

    MENGENAL DAN MENJADI PENULIS DI WIKIPEDIA
    (VCT 35 DKI 11 Maret 2019 Sesi 7 Oleh Rusmiyati, M.Pd)

    Wikipedia merupakan situs ensiklopedia daring terbesar dan termasuk dalam 5 situs paling populer di internet.

    Wikipedia dibangun dan dijalankan bersama oleh komunitas.

    Wikipedia tersedia dalam 299 bahasa di seluruh dunia dengan total 47 juta artikel.

    Wikipedia dirintis tahun 2001 oleh Jimmy Wales dkk dan saat ini dikelola oleh Wikimedia Foundation.

  • Cara searching di internet | Google, Wikipedia, Google Trends dan Google Alerts

    ( Read More)

  • TIK KELAS 5 - GOOGLE DAN WIKIPEDIA #BBBC

    ( Read More)

    #BBBC Belajar bareng Bunda Caca, kali ini kita akan membahas tentang mencari informasi di Google dan Wikipedia

    hai semua TEMAN TEMAN KELAS 5! bagaimana kabarnya?
    selama masa pandemi ini kita belajar dari rumah dulu ya, tapi jangan khawatir, bunda akan upload video pembelajarannya kesini...
    selamat bergabung di channel ini, selamat belajar! jangan lupa subscribe dan nyalakan lonceng notifikasinya agar kamu tidak ketinggalan video pembelajaran baru ya!

    what i use on this video :
    cam : Samsung A50
    edited with : Filmorago
    screenrecorder

    credit :
    opening intro : youtube.com/watch?v=GuQiA...

    contact me : [email protected]

  • CARA MUDAH MENCARI REFERENSI JURNAL BERBAHASA INDONESIA DAN INGGRIS

    ( Read More)

    Youtube kami yang lain berisi Materi Perkuliahan untuk Mahasiswa, Dosen dan Umum :
    youtube.com/channel/UCAaVT6jmHM6gkyKdd19Xi_Q

    Scopus Id :
    Dr. Muhammad Luthfi Hamzah, B. IT, M.Kom ( scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57211346531)
    Dr. Astri Ayu Purwati, B.Sc, M.Sc ( scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57205297859)
    Contact us at :
    IG : @muhammadluthfihamzah, @ayuuuastri
    email : [email protected], [email protected]

  • Sejarah Hipnosis versi wikipedia

    ( Read More)

    sejarah hipnosis adalah catatan tentang perkembangan konsep, keyakinan, dan praktik yang berkaitan dengan fenomena Trance, Hipnosis dan Hipnoterapi dari zaman prasejarah sampai zaman modern. Karena hipnosis adalah fenomena alamiah manusia, maka sejarah hipnosis juga berumur setua manusia. Pemanfaatan Fenomena hipnosis untuk pengobatan sudah tercatat sejak ribuan tahun yang lalu, meskipun istilah hipnosis baru pertama kali diperkenalkan oleh James Braid pada tahun 1842. Braid mengadopsi istilah hipnotisme sebagai suatu kondisi pikiran (state of mind) subject dan bukan teknik yang diaplikasikan oleh operator, untuk membedakan pendekatan Braid (yang unik dan berpusat kepada subjek/klien) dengan para Mesmerist yang berpusat kepada operator

  • Cara Merangkum Dengan Cepat Jurnal, Buku, Artikel , Berita Dll Secara Otomatis Terbaru!

    ( Read More)

    Web Untuk Merangkum :

    bit.ly/3tUrw4w

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Halooo Sobat Kuper. . . Welcome to my channel!

    Di channel ini kalian dapat memperoleh informasi mengenai segala hal yang ingin kamu tau lho!

    Mulai dari Games, Teknologi, Sejarah, Tips dan Trik, Berita Viral dan masih banyak lagi yang ada.

    Tapi sebelum itu jangan lupa dulu untuk SUBCRIBE, LIKE and COMMENT ya! Biar gw semangat upload video :D

    1 LIKE Dari kalian Sangat berarti bagi gw :D

    Thank you for watching..........! :)

    Subcribe HERE: youtube.com/channel/UCLcKPUkdeTB7LjaptN-DWKQ

  • Wikipedia Speedrun - Kacang ke Mr. Bean

    ( Read More)

    Kali ini kita bakal Speedrun Wikipedia lagi, dan kita bakal speedrun Batu ke The Rock, Kacang ke Mr. Bean, Besi ke Ironman

    - Subscribe Channel Ini Sekarang!
    - Buat yang mau jajanin gue (Saweria) : saweria.co/DenzelMalik
    - Instagram : instagram.com/denzelmalik/
    - Business Inq : [email protected]

    - Channel Ibu Gw : youtube.com/channel/UCqyz95UyE5e_r2cq3Jvz3pg

    Music By :
    - Kevin MacLeod ( incompetech.com)
    - Youtube Audio Library

    Thanks For Watching!

    #wikipedia #speedrun #wikipediaspeedrun

  • Apa itu retorika

    ( Read More)

    Apa itu retorika?
    #Retorika
    #Berbicara

    REFERENCE:
    ID.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/RETORIKA
    DOSENPENDIDIKAN.CO.ID/RETORIKA-ADALAH/
    DICTIO.ID/T/APA-YANG-DIMAKSUD-DENGAN-RETORIKA/9047
    BRITANNICA.COM/TOPIC/RHETORIC

    CREDITS:
    FREEPIK.COM
    YOUTUBE.COM/USER/D0MICS

  • Panduan Penamaan Processor Intel Core Generasi Pertama Hingga Sekarang | MI Tech Discussion & Tips

    ( Read More)

    Ternyata masih banyak orang-orang terutama yang awam, kebingungan buat milih laptop atau PC desktop yang pake prosesor Intel Core series.

    Bahkan banyak juga yang kena tipu toko yang ga bertanggung jawab, beli PC atau laptop minta core i7, dikasihnya yang generasi pertama. Kan kasihan gitu. maka dari itu saya mau kasih pembahasannya.

    Dukung MI Tech ID di: saweria.co/MITechID

    ================================

    Pada segmen Discussion & Tips ini saya akan memberi tau dasar-dasar tentang teknologi dan juga informasi tips untuk para newbie atau beginner.

    Saya sendiri bukan seorang expert atau profesional, jadi buat kalian yang tau informasi lebih, tolong komentar di bawah dan kasih informasi tambahan ke yang lain agar kita bisa diskusi bareng ya!

    ================================

    Daftar prosesor Core i3 generasi apapun (Wikipedia bahasa Inggris): en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i3_microprocessors

    Daftar prosesor Core i5 generasi apapun (Wikipedia bahasa Inggris): en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors

    Daftar prosesor Core i7 generasi apapun (Wikipedia bahasa Inggris): en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i7_microprocessors

    Daftar prosesor Core i9 generasi apapun (Wikipedia bahasa Inggris): en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i9_microprocessors

    Socket LGA 775 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris): en.wikipedia.org/wiki/LGA_775

    Socket LGA 1156 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris) : en.wikipedia.org/wiki/LGA_1156

    Socket LGA 1155 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris) : en.wikipedia.org/wiki/LGA_1155

    Socket LGA 1150 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris) : en.wikipedia.org/wiki/LGA_1150

    Socket LGA 1151 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris) : en.wikipedia.org/wiki/LGA_1151

    Socket LGA 1200 besertakan chipset-nya (Wikipedia bahasa Inggris) : en.wikipedia.org/wiki/LGA_1200

    Arti dari huruf-huruf dan angka-angka pada suatu prosesor Intel: intel.com/content/www/us/en/processors/processor-numbers.html

    Tempat untuk mencari tahu suatu prosesor Intel lebih lanjut: ark.intel.com/

    Cek hierarchy CPU disini: tomshardware.com/reviews/cpu-hierarchy,4312.html

    =================================

    Join Komunitas Kita di:
    Discord Server: discord.gg/DhwKVx2

    =================================

    SUPPORT CHANNEL INI GRATIS DENGAN CARA SHARE & SUBSCRIBE!!!

    =================================

    FOLLOW juga semua social media saya dan MI Tech:

    -Instagram
    instagram.com/ihsanfadhill_
    instagram.com/justbenchmark

    =================================

    Untuk keperluan bisnis, atau jika ingin support channel ini dengan hal lain silahkan hubungi contact dibawah ini:

    Email: [email protected]

    =================================

    Credit in this video:
    Airport Lounge - Disco Ultralounge by Kevin MacLeod licensed by Creative Commons Attribution ( creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
    Source: incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100806
    Artist: incompetech.com/

  • KUYLIMA : MARDIGU BOSSMAN SONTOLOYO KUPAS TENTANG RAHASIA NEGARA ❗❗ SEMUA TERBONGKARRR

    ( Read More)

    Hai Guys!
    Di episode LIMA kali ini Papa Gading ngundang Bossman Mardigu Wowiek ke rumah Andara. Bossman Mardigu berbagi cerita soal konspirasi-konspirasi dan propaganda negara maupun dunia yang mencengangkan loh! Yang bikin bulu kuduk merinding adalah, Bossman Mardigu mengungkap rahasia 400 teroris Guys! Sungguh sontoloyo!!! Kira-kira ada cerita menarik apa lagi ya dari Bossman Mardigu??

    KUY tonton episode ini sampai habis! Jangan di skip-skip dan jangan lupa share ke teman-teman kalian ya Guys!

    #KUYEntertainment

    Follow:
    Instagram: instagram.com/kuyentertainment/
    Spotify PODSKUY : bit.ly/PODSKUY
    Spotify SEMPROD : bit.ly/SEMPROD
    Facebook : bit.ly/KUYEntertainment

    KUY Entertainment adalah sebuah Media Digital untuk kamu yang punya jiwa kreatif, muda dan dinamis. Melalui program LIMA, MARKICOB, PODSKUY, NANTANG, KUYLIFE dan SEMPROD.
    KUY! akan membawakan konten-konten seru dari para figur dan artis idolamu.

    Contact & Partnership enquiries: [email protected]

  • Hubungan Dira Sugandi Dengan Tuhan Sebelum Mengenal Meditasi - Daniel Tetangga Kamu

    ( Read More)

    #Part03 #DiraSugandi #DanielTetanggaKamu

    Hi! Ini gue, Daniel Tetangga Kamu. Gue mau ngajak kalian semua untuk tau jauh lebih dalam dengan beberapa sosok yang biasanya kita lihat diatas panggung atau di layar TV aja. Bersama kita akan tau perjuangan dan belajar bagaimana para sosok luar biasa ini bangkit dari masalah mereka. Dan mengetahui lebih dalam perjalanan spiritual mereka. Yes, It's gonna be very deep and exclusive!

    Setiap hari gue akan ngobrol dengan tetangga terdekat gue di channel YouTube Daniel Tetangga Kamu.

    Jangan lupa saksikan Daniel Tetangga Kamu, setiap hari Senin-Jumat pukul 16.00 WIB, dan Full Episode setiap hari Sabtu pukul 16.00 WIB.

    📩 Business inquiries:
    [email protected]
    [email protected]

    Do You Have Instagram, follow us:
    instagram.com/danielmanantanetwork/

    Listen and subscribe to our podcast :
    bit.ly/PodcastDTK

  • What is COMPUTER ENGINEERING What does COMPUTER ENGINEERING mean COMPUTER ENGINEERING meaning

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is COMPUTER ENGINEERING? What does COMPUTER ENGINEERING mean? COMPUTER ENGINEERING meaning - COMPUTER ENGINEERING definition - COMPUTER ENGINEERING explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    Computer engineering is a discipline that integrates several fields of electrical engineering and computer science required to develop computer hardware and software. Computer engineers usually have training in electronic engineering (or electrical engineering), software design, and hardware-software integration instead of only software engineering or electronic engineering. Computer engineers are involved in many hardware and software aspects of computing, from the design of individual microcontrollers, microprocessors, personal computers, and supercomputers, to circuit design. This field of engineering not only focuses on how computer systems themselves work, but also how they integrate into the larger picture.

    Usual tasks involving computer engineers include writing software and firmware for embedded microcontrollers, designing VLSI chips, designing analog sensors, designing mixed signal circuit boards, and designing operating systems. Computer engineers are also suited for robotics research, which relies heavily on using digital systems to control and monitor electrical systems like motors, communications, and sensors.

    In many institutions, computer engineering students are allowed to choose areas of in-depth study in their junior and senior year, because the full breadth of knowledge used in the design and application of computers is beyond the scope of an undergraduate degree. Other institutions may require engineering students to complete one year of General Engineering before declaring computer engineering as their primary focus.

  • Part 4-Membangun Arsitektur dan Budaya Nusantara

    ( Read More)

    WEBINAR MAGISTER ARSITEKTUR UNIVERSITAS KRISTEN INDONESIA 2022
    ===============================================================================

    Dapatkan diskon/potongan khusus berlangganan "RUANGGURU" dengan mengetik kode ini:
    USERTGNVMOY9
    ===============================================================================
    id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Aco_Wahyudi_Efendi
    ===============================================================================
    Sebuah kutipan Imam Ali Ibn Abi Thalib AS di Mimbarnya
    “Tanyakanlah kepadaku selama aku ada. Apa saja yang kalian tanyakan, aku sanggup menjawab. Tanyakanlah tentang Kitab Allah. Demi Allah, tak ada satu ayat pun yang aku tidak mengetahui, apakah ayat itu turun di waktu siang ataukah di waktu malam, di datarankah atau di pegunungan.” penyaksian Abu Fudhail
    ===============================================================================
    Tayangan ini hanyalah untuk mendokumentasikan juga membagi segala kegiatan keilmuan khususnya Ilmu Bidang Teknik Sipil/Konstruksi untuk dapat kembali dinikmati para insan yang haus akan ilmu pengetahuan khususnya Bidang Teknik Sipil, jika diantara penikmat ada yang merasa tidak berkenan dengan tayangan ini dan merasa memiliki bisa langsung menghubungi admin channel ini di 0821 3440 1717 atau pada email akun ini.
    ===============================================================================
    Channel ini adalah channel yang memuat materi dari webinar-webinar skala Nasional dan Internasional pada bidang khususnya dunia konstruksi/bidang teknik sipil, terdapat juga materi kuliah pada universitas dan tugas kuliah bidang Teknik Sipil, juga bebarapa memuat materi webinar dengan dunia ilmu pengetahuan umum bahkan dunia spiritual.
    ===============================================================================
    id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Aco_Wahyudi_Efendi
    Silahkan untuk memberikan support agar berkembangnya channel ini:
    OVO: 082134401717
    Paypal: paypal.me/AcoWahyudi
    ===============================================================================
    jangan lupa untuk subscribe:
    youtube.com/channel/UCkLw7n31nsX6shwB_AzALYg?view_as=subscriber
    youtube.com/channel/UCkLw7n31nsX6shwB_AzALYg?view_as=subscriber
    youtube.com/channel/UCkLw7n31nsX6shwB_AzALYg?view_as=subscriber
    ===============================================================================
    untuk mengenal perjalanan dan pengenalan siapa diri dalam kajian dan beberapa sudut pandang silahkan subscribe dan ikuti channel ini:
    youtube.com/channel/UC6xFA3p--OqvUrP9lrHHy7g
    ===============================================================================
    untuk mengetahui hal ikhwal Planet merah Mars dan alam semesta, kisah sejarah-sejarah Nasional dan Internasional juga kisah misteri silahkan subscribe dan ikuti channel ini:
    youtube.com/channel/UCmYmVxdg5zR4hYPJYWD_-XA
    youtube.com/channel/UCmYmVxdg5zR4hYPJYWD_-XA
    youtube.com/channel/UCmYmVxdg5zR4hYPJYWD_-XA
    ===============================================================================
    Channel mengenai historial
    youtube.com/channel/UCkF-ljhV9pv4Bxj9937rYnA
    ===============================================================================

  • What is PARABOLIC ANTENNA What does PARABOLIC ANTENNA mean PARABOLIC ANTENNA meaning

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is PARABOLIC ANTENNA? What does PARABOLIC ANTENNA mean? PARABOLIC ANTENNA meaning - PARABOLIC ANTENNA definition - PARABOLIC ANTENNA explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    A parabolic antenna is an antenna that uses a parabolic reflector, a curved surface with the cross-sectional shape of a parabola, to direct the radio waves. The most common form is shaped like a dish and is popularly called a dish antenna or parabolic dish. The main advantage of a parabolic antenna is that it has high directivity. It functions similarly to a searchlight or flashlight reflector to direct the radio waves in a narrow beam, or receive radio waves from one particular direction only. Parabolic antennas have some of the highest gains, that is, they can produce the narrowest beamwidths, of any antenna type. In order to achieve narrow beamwidths, the parabolic reflector must be much larger than the wavelength of the radio waves used, so parabolic antennas are used in the high frequency part of the radio spectrum, at UHF and microwave (SHF) frequencies, at which the wavelengths are small enough that conveniently-sized reflectors can be used.

    Parabolic antennas are used as high-gain antennas for point-to-point communications, in applications such as microwave relay links that carry telephone and television signals between nearby cities, wireless WAN/LAN links for data communications, satellite communications and spacecraft communication antennas. They are also used in radio telescopes.

    The other large use of parabolic antennas is for radar antennas, in which there is a need to transmit a narrow beam of radio waves to locate objects like ships, airplanes, and guided missiles. With the advent of home satellite television receivers, parabolic antennas have become a common feature of the landscapes of modern countries.

    The parabolic antenna was invented by German physicist Heinrich Hertz during his discovery of radio waves in 1887. He used cylindrical parabolic reflectors with spark-excited dipole antennas at their focus for both transmitting and receiving during his historic experiments.

  • What is DISTRIBUTED ALGORITHM What does DISTRIBUTED ALGORITHM mean

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is DISTRIBUTED ALGORITHM? What does DISTRIBUTED ALGORITHM mean? DISTRIBUTED ALGORITHM meaning - DISTRIBUTED ALGORITHM definition - DISTRIBUTED ALGORITHM explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    A distributed algorithm is an algorithm designed to run on computer hardware constructed from interconnected processors. Distributed algorithms are used in many varied application areas of distributed computing, such as telecommunications, scientific computing, distributed information processing, and real-time process control. Standard problems solved by distributed algorithms include leader election, consensus, distributed search, spanning tree generation, mutual exclusion, and resource allocation.

    Distributed algorithms are a sub-type of parallel algorithm, typically executed concurrently, with separate parts of the algorithm being run simultaneously on independent processors, and having limited information about what the other parts of the algorithm are doing. One of the major challenges in developing and implementing distributed algorithms is successfully coordinating the behavior of the independent parts of the algorithm in the face of processor failures and unreliable communications links. The choice of an appropriate distributed algorithm to solve a given problem depends on both the characteristics of the problem, and characteristics of the system the algorithm will run on such as the type and probability of processor or link failures, the kind of inter-process communication that can be performed, and the level of timing synchronization between separate processes.

  • What is SMARTDUST What does SMARTDUST mean SMARTDUST meaning, definition & explanation

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is SMARTDUST? What does SMARTDUST mean? SMARTDUST meaning - SMARTDUST pronunciation - SMARTDUST definition - SMARTDUST explanation - How to pronounce SMARTDUST?

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    SUBSCRIBE to our Google Earth flights channel - youtube.com/channel/UC6UuCPh7GrXznZi0Hz2YQnQ

    Smartdust is a system of many tiny microelectromechanical systems (MEMS) such as sensors, robots, or other devices, that can detect, for example, light, temperature, vibration, magnetism, or chemicals. They are usually operated on a computer network wirelessly and are distributed over some area to perform tasks, usually sensing through radio-frequency identification. Without an antenna of much greater size the range of tiny smart dust communication devices is measured in a few millimeters and they may be vulnerable to electromagnetic disablement and destruction by microwave exposure.

    The concepts for Smart Dust emerged from a workshop at RAND in 1992 and a series of DARPA ISAT studies in the mid-1990s due to the potential military applications of the technology. The work was strongly influenced by work at UCLA and the University of Michigan during that period, as well as science fiction authors Stanislaw Lem, Neal Stephenson and Vernor Vinge. The first public presentation of the concept by that name was at the American Vacuum Society meeting in Anaheim in 1996.

    A Smart Dust research proposal was presented to DARPA written by Kristofer S. J. Pister, Joe Kahn, and Bernhard Boser, all from the University of California, Berkeley, in 1997. The proposal, to build wireless sensor nodes with a volume of one cubic millimeter, was selected for funding in 1998. The project led to a working mote smaller than a grain of rice, and larger "COTS Dust" devices kicked off the TinyOS effort at Berkeley.

    The concept was later expanded upon by Kris Pister in 2001. A recent review discusses various techniques to take smartdust in sensor networks beyond millimeter dimensions to the micrometre level.

    The Ultra-Fast Systems component of the Nanoelectronics Research Centre at the University of Glasgow is a founding member of a large international consortium which is developing a related concept: smart specks.

    Smart Dust entered the Gartner Hype Cycle on Emerging Technologies in 2003, and returned in 2013 as the most speculative entrant.

  • What is CONSENSUS DEMOCRACY What does CONSENSUS DEMOCRACY mean CONSENSUS DEMOCRACY meaning

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is CONSENSUS DEMOCRACY? What does CONSENSUS DEMOCRACY mean? CONSENSUS DEMOCRACY meaning - CONSENSUS DEMOCRACY definition - CONSENSUS DEMOCRACY explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    Consensus democracy is the application of consensus decision-making to the process of legislation in a democracy. It is characterized by a decision-making structure which involves and takes into account as broad a range of opinions as possible, as opposed to systems where minority opinions can potentially be ignored by vote-winning majorities.

    Consensus democracy also features increased citizen participation both in determining the political agenda and in the decision-making process itself. Some have pointed to developments in information and communication technology as potential facilitators of such systems, for example the usage of DemocracyOS being used in Buenos Aires.

    Consensus democracy is most closely embodied in certain countries such as Switzerland, Germany, Denmark, Lebanon, Sweden, Iraq, and Belgium, where consensus is an important feature of political culture, particularly with a view to preventing the domination of one linguistic or cultural group in the political process. The term consociational state is used in political science to describe countries with such consensus based political systems. An example of such a system could be the Dutch Poldermodel. Many parties in Lebanon call for applying consensus democracy, especially at times of crisis.

  • What is SOFTWARE ENGINEERING What does SOFTWARE ENGINEERING mean SOFTWARE ENGINEERING meaning

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is SOFTWARE ENGINEERING? What does SOFTWARE ENGINEERING mean? SOFTWARE ENGINEERING meaning - SOFTWARE ENGINEERING definition - SOFTWARE ENGINEERING explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    Software engineering is the application of engineering to the design, development, implementation and maintenance of software in a systematic method.

    Typical formal definitions of software engineering are:

    1. "research, design, develop, and test operating systems-level software, compilers, and network distribution software for medical, industrial, military, communications, aerospace, business, scientific, and general computing applications."

    2. "the systematic application of scientific and technological knowledge, methods, and experience to the design, implementation, testing, and documentation of software";

    3. "the application of a systematic, disciplined, quantifiable approach to the development, operation, and maintenance of software";

    4. "an engineering discipline that is concerned with all aspects of software production";

    5. and "the establishment and use of sound engineering principles in order to economically obtain software that is reliable and works efficiently on real machines."

  • What is CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER What does CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER mean

    ( Read More)

    ✪✪✪✪✪ theaudiopedia.com ✪✪✪✪✪

    What is CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER? What does CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER mean? CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER meaning - CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER definition - CHIEF COMMUNICATIONS OFFICER explanation.

    Source: Wikipedia.org article, adapted under creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ license.

    The chief communications officer (CCO) - or sometimes, Corporate communications officer - or public relations officer (PRO) is the head of communications, public relations, and/or public affairs in an organization. Typically, the CCO of a corporation reports to the chief executive officer (CEO). The CCO may hold an academic degree in communications.The CCO of a company is the corporate officer primarily responsible for managing the communications risks and opportunities of a business, both internally and externally. This executive is typically responsible for communications to a wide range of stakeholders, including employees, shareholders, media, bloggers, influential members of the business community, the press, the community and the public. Typically, the CCO may partner with others in the organization to communicate with investors, analysts, customers and company Board members. Most organizations will rely on the CCO to advise and participate in decisions that may impact the ongoing reputation of the firm.

    The Chief Communications Officer role is further defined by the Arthur Page Society. This study indicates the importance in the role especially as a key advisor to the CEO. In addition to the Chief Communications Officer title, comparable titles include Vice President of Corporate Communications, Vice President of Public Affairs or Public Information Officer in governmental organizations.

    Qualifications of the CCO typically include communications experience with multiple stakeholder groups. Early experience may include journalism, work in a public relations agency or an MBA-type background in strategy or business development. In many cases, the CCO will need to assume responsibility for plans and outcomes that are the result of actions by persons throughout the organization. Korn/Ferry’s Corporate Affairs Center of Expertise conducted a study of CCOs at 67 Fortune 200 companies in order to develop a current profile of the individuals who run the communications function at major global organizations. The survey reviewed how these executives are compensated, the size and scope of their responsibility and where they reside organizationally.